Menu

Menu

ForsideKalenderNyhedervejviser
Skovlund
Foto:

Nyt kursustilbud i Skovlund

Kunne du tænke dig at lære at lave nogen af disse smukke, spiselige blomster - af sukker?

Nu har du chancen. Michele Larsen udbyder et kursus i at lave blomster og blomsterbuketter - med blade, knopper, løv etc - til dekoration af kager.  Det hele laves af gum-paster eller flower-paste (sukker) og er alt sammen spiseligt

Hvis du er interesseret i at deltage i kurset (kun seks pladser), så kontakt Michele på 2982 6069 eller gå ind på kagedekorationer.dk og tilmeld dig via kontaktformularen.  På kagedekorationer.dk kan du også læse mere om Micheles aktiviteter og tilbud i form af forskellige kurser.

Michele har i de seneste 4-5 år undervist elever på Skovlund Efterskole i kagedekoration på et valgfag ved navn “Cake Boss” og er blevet helt bidt af emnet. Ingen har tal på de mange timer hun har brugt på at studere emnet og i værkstedet. Samlingen af håndbøger vokser stødt. 

Til efteråret går Micheles helt store ønske i opfyldelse. Hun skal deltage i et kursus med Allan Dunn. Han er nok veredens bedste sugar-artist. Kurset til efteråret handler om at lave de smukkeste orkideer - af gum-paste. Det varer nok ikke længe, inden Michele også udbyder et kursus i fremstilling af orkideer af flower-paste.

Flere udbud af kurser i alle mulige designs og teknikker følgere senere. Følg med på kagedekorationer.dk eller - hvis du har særlige ønsker - kontakt Michele direkte.

Alle blomster og blade på fotos herunder er lavet af sukker (gum-paste) 

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

mandag 14 aug 2017 - Rud Larsen