Menu

Menu

ForsideKalenderNyhedervejviser
Ansager
Foto:

Rossel styrker PR-indsatsen

Lars Guldager Dyhr, der har PR-erfaring fra flere sportsgrene på topplan, indgår samarbejde om at bringe Rossel til Le Mans

Der venter en spændende sæson for Kevin Rossel, der forventer at præge både den europæiske GT4-serie og DST-serien i Danmark. Derfor styrker han sit team med PR-manager Lars Guldager Dyhr, der har erfaring fra flere sportsgrene på topplan.

Det blev til en andenplads i sæsonens første løb, da Kevin Rossel fik en flot debut i GT4-serien, der også fungerer som et EM, og ambitionerne er store hos den unge østjyde. Derfor bygger han nu yderligere på det team, der skal bringe ham tættere på målet om en plads på Le Mans, og denne gang sker det udenfor banen.

- Vi optimerer hele tiden på ting, som vi gør, og det er professionelle, der håndterer alt omkring bilerne. Nu er tiden kommet til at styrke indsatsen udenfor banen, fordi jeg kan mærke, at der er en stigende opmærksomhed, og den vil jeg gerne pleje. Derfor har jeg indgået en aftale med Lars Guldager Dyhr, som har nogle gode ideer og visioner omkring, hvordan vi fremstår stærkest muligt. Han er professionel på sit felt, og han stiller store krav til sine samarbejdspartnere, så det passer perfekt ind i den måde, som vi arbejder på. Jeg kan se, at han har skabt resultater de steder, hvor han har været involveret, og så gør det bestemt heller ikke noget, at vi fungerer godt sammen som personer, siger Kevin Rossel

Den erfarne PR-mand glæder sig også over det nye samarbejde:

- Kevin Rossel er min optik en af de mest spændende unge talenter herhjemme, og vi har haft gode snakke om, hvordan vi kan nå de ambitiøse mål, som vi begge to stræber efter. Weekendens resultat bekræfter såmænd kun de ting, men for mig er det ikke afgørende, hvordan tingene forløber på den korte bane. Vi var allerede enige om tingene inden da, og nu går vi i gang med at arbejde mere intensivt med PR-delen. Vi kan allerede se, at indsatsen bærer frugt, og det skyldes, at vi har gode kræfter på alle pladser, så tingene peger fremad. Nu er der taget hul på en spændende sæson, og vi sætter fart på alle områder.

Karsten Madsen

Fakta:

Kevin Rossel er 22 år gammel. Han kører i denne sæson for det tyske Porsche-hold ProSport Performance i den europæiske GT4-serie, mens han i Danmark kører for Roed Performance i Danish Superturisme Turbo (DST).

Har styrket teamet med Lars Guldager Dyhr fra Dyhr Media. Tidligere pressechef i Esbjerg Motorsport og EfB, herunder EfB Ishockey.

Karsten Madsen