Menu

Menu

ForsideKalenderNyhedervejviser
Ansager
Foto:

Kære Ansager, Stenderup og Skovlund

- og især dem, der på forskellig vis bidrog til at gøre den sidste dag uforglemmelig.

Hvis ordet tak kunne gradbøjes i intensitet så man f.eks. kunne sige ”en lille tak”, ”en almindelig tak”, ”en stor tak” og ”en tak ud over alle grænser”, så måtte vi ubetinget vælge den sidste gradbøjning af tak – og sige en tak ud over alle grænser. Vi er ganske enkelt overvældet over den afsked, der blev os forundt i Ansager kirke og efterfølgende på Ansager Hotel. Tusind, tusind TAK!

Det vil føre for vidt at nævne navne. Dog, må vi sige menighedsrådene og kirkebetjeningen i de 3 kirke en stor tak for tiden og afskedsdagen. Tak for den flotte indsamlingsgave fra de 3 sogne. Det blev til et anseeligt pengebeløb – og tak for de flotte gaver. De vil til stadighed minde os om en uforglemmelig tid i Ansager, Stenderup og Skovlund.

Gennem årene har vi mødt rigtig mange dejlige mennesker, som har haft stor betydning for os. Selv om mange af dem er døde for mange år siden, så dukker de alligevel op i erindringen ved forskellige lejligheder, fordi de var noget særligt. I tidens løb har vi også deltaget i mange forskellige arrangementer, som vi tænker på med stor taknemmelighed - og som vi uden tvivl kommer til at savne i fremtiden.

Endnu engang tusind tak.

Vi håber og ønsker det bedste for Ansager, Stenderup og Skovlund.

Med ønsket om en Glædelig Jul og et Godt Nytår

Annelene og Karl Lund, Aarhus pt. ferierende ved Henne Strand

Karsten Madsen